HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

The Expendables forgatási képek

Repce Manó 2009.04.09. 20:23

Durván épp egy évet kell várni Stallone új akciófilmjének mozipremierjéig, legalább is Amerikában, ahol április végén kerül bemutatásra. Nemrég beszámoltam róla, hogy kezdődik a forgatás, pár napja még Will Sands ügynök szerepére 50 Cent volt kiírva az imdb-n, aki Forest Whitakert váltotta fel, de már akkor fel volt tüntetve Terry Crews is, de szerep ugyan még nem volt mögötte. Azóta 50 Cent eltűnt és Terry Crews át is vette az ő karakterét. A pár hete forgó akciófilmből máris megnézhetünk néhány forgatási képet, amit a movieweben találtam.

Címkék: képek forgatás the expendables

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr701056509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása