HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

My Bloody Valentine 3D hamarosan!

Repce Manó 2009.01.17. 15:43

Látunk-e Magyarországon Véres Valentint 3D-ben azt nem tudom, de a tengerentúlon a tegnap bemutatott slasher horror remake-ről igen pozitív visszhangot észlelhetünk mind a kritikusok, mind a nézők oldaláról. Ez pedig sajnos ritkán jellemzi ezt a műfajt. A 3D-ben vetített filmek kezdenek egyre inkább tért hódítani. Idén már nem csak bizonyos animációs filmekről vihetünk haza piros-kék szemüveget (Volt, Toy Story 3D, Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs), de ezen slasher film után nyár végén jön a Final Destination 4-3D is, illetve Alexander Aja Piranha 3D-je is lóg a levegőbe, melynek júliusban lett volna a bemutatója, de tekintve, hogy még mindig az előkészületeknél tartanak, úgy félek, hogy ezt is elfelejtik bemutatni. Továbbá illőnek tartanám megjegyezni, hogy ez a Valentin film nem azonos a 2001-ben Denise Richards főszereplésével készült Valentine (Véres Valentin) c. horrorfilmmel. A történet alapja egy 1981-ben készült horrorfilm. Remélem az új változat vagy így vagy úgy hamar eljut hozzánk is. Különben összetörik a szívem. Addig mutatok két posztert a filmről.

Címkék: horror 3d my bloody valentine slasher

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr30883634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása