HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

78 éves Darth Vader hangja

Repce Manó 2009.01.17. 10:27

James Earl Jones adta a Csillagok háborúja trilógiában Darth Vader hangját, így főleg onnan lehet ismerős, de számomra Thulsa Doom szerepe maradt meg tőle a Conan, a barbár c. filmben. Erről van egy egész jó videó a youtube-on. James Earl Jones további 169 produkcióhoz járult hozzá eddigi élete során.

Másik szülinapos Jim Carrey, aki a 47. évét tapossa. Nem hiszem, hogy bárkinek be kellene mutatni, de elég ha csak annyit mondok, hogy Hanta Boy, Dumb és Dumber - Dilibogyók, Minden6ó vagy Ace Ventura az állati nyomozó.

Boldog szülinapot nekik!

Címkék: születésnap star wars

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr67883162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása