HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Avatar. Jó nagyot!

Repce Manó 2009.10.23. 01:58

Blogom másfél éves fennállása során éppen ideje volt, hogy rájöjjek, hogy tudom elérni, ha rákattintassz a kis képre, előjöjjön a bazinagy ikertestvére. De előtte még pár hír a filmről, ami talán az év legnagyobb durranása lehet. A napokban érkezik az amerikai mozikba a 3 és fél perces előzetes, amiről még többet tudhatunk meg, de mi még nem akarjuk látni a kamerás verziót. Az új trailer-ben pedig már több filmjét is feltűntetik a kamionsofőrből lett rendezőnek, kivéve A mélység titkát és persze érthető okokból a Piranha 2-t. George Lucas pedig irígykedik az új technológiára és a pletykák szerint elhatározza, hogy hasonló módon új 3D-s Star Wars trilógiát forgat. Ugye, amikor az előző trilógia leforgatását a fejébe vette, akkor Spielberg Jurassic Park-jában alkalmazott reformnak számító effekt módszerét vette kölcsön, valószínűleg most is arra helyezi majd a hangsúlyt. Ellenben James Cameronnal, akinek majdnem minden filmje valahol technikai újítás, mégis képes volt erős karaktereket alkotni és őket ügyesen, az érdeklődést fenn tartva végigvezetni a történeten. Talán épp ezért várjuk az Avatar-t, de mégis mindenki a blabla effekteken nyáladzik. Na majd december közepén meglátjuk, hogy kinek miért tetszett (vagy nem) ez a mozi.

Címkék: avatar star wars képek sci fi 3d james cameron george lucas

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr381469026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.24. 13:24:07

Rákattintottam, de nem jött elő az ikertesója.

Repce Manó 2009.10.24. 13:38:43

Köszi! Most valamit kreáltam rajta, elvileg működik, reméljük így is marad.

Repce Manó 2009.10.24. 17:10:56

Akkor majd inkább beteszek valami közepes képeket róla, ha este, éjjel vagy hajnalban:) visszatérek
süti beállítások módosítása