HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

A sötét lovag rendezőjének új filmjének előzetese

Repce Manó 2009.08.26. 12:21

Christopher Nolan a The Dark Knight után még nem tért rá a folytatásra, hanem egy másik filmen bábáskodik, mely az Inception (Kezdés, Kezdet) címet kapta. Bár a forgatás még nem ért véget és további utómunkálatok is várnak a projektre, az első teaser trailer pár napja már elérhető. Közben felröppent a hír, miszerint a következő Batman filmben nem csak néhány jelenet lesz IMAX minőségű, hanem a teljes film. Addig is itt az Inception teaser.

 

Címkék: előzetes trailer teaser batman inception

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr271339567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2009.08.30. 12:21:34

Én azt hallottam, hogy már az Inception is teljesen IMAX_kamerákkal forog, legalábbis Nolannek egy ilyen terve is van. A Titanic mega Vasálarcos édeskevesek voltak, hogy megkedveljem Di Capriót, de az olyan filmjei után mint mondjuk A Tégla vagy amiben azt a csekkhamisítót játssza már én is profinak tartom. Legalább egyszer meg fogom nézni ezt a filmet.

Repce Manó 2009.08.30. 16:14:53

Hmm, nekem erről nem volt információm, de majd utána nézek:)
Amúgy DiCaprio még a Véres gyémántban és a Hazugságok hálójában is domináns hímként viselkedett és az új Scorsese filmben, a Viharsziget előzetesében is jónak tűnik. Kinőtte a Titanicos nyálas srác státuszát!
süti beállítások módosítása