HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Mégsem rappelnek Stallone filmjében

Repce Manó 2009.03.27. 16:43

Talán épp egy hete adtam hírt róla, hogy Stallone The Expendables c. akciófilmjéből Forest Whitaker kikényszerült, így a helyére 50 Cent került. Enyhe meglepődést követően épp, hogy magunkhoz tértünk már le is mondhatunk a Curtis Jackson jelenlétéről Stallone projektjében. Az újabb cserejátékos személyében jelenleg Terry Crews-t tisztelhetjük, aki a ZseniKémben tűnt fel Steve Carrel mellett, de láthatjuk majd a Terminator Megváltásban is nyáron.

A The Expandebles c. filmet elvileg holnap (március 28-án) kezdik el forgatni Braziliában és ilyen színészek adják hozzá a nevüket, mint Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Danny Trejo, sőt Arnold Schwarzenegger is feltűnik önmagát játszva egy jelenetben, és csupán egy napot tölt a forgatáson a kormányzó. A forgatás az sg.hu szerint április 13-ig tart, ami nem túl hosszú idő, bízok benne, hogy csak elírás.

Címkék: akció forgatás stallone the expendables

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr661029546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.03.27. 20:54:07

Az sg.hu-n beszélnek össze vissza, két-három napos hírekkel jönnek mindig. Olykor olyat is lehoznak, amit már rég megcáfoltak.

Repce Manó 2009.03.27. 21:28:06

Azért remélem az állítólagos holnapi forgatástól kezdve, ami már az imdb-n is hivatalos, nem fognak tovább variálni a Will Sands ügynök szerepével, de most nézem, hogy 50 Cent van a helyén az imdb-n, ahol ma délelőtt még Whitaker állt. Úgy tűnik, ha egyéb variáció nincs, cáfolhatok én is:)
süti beállítások módosítása