HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Halloween éjszakája

Repce Manó 2009.10.31. 17:45

Nem, nem az Asylum egyik gyöngyszemének kritikája miatt ragadtam billentyűzetet, hanem a Halottak napja végett, ami holnap esedékes. Bár nálunk nincs olyan nívója, mint a tengerentúlon, ahol szörnynek öltöznek a srácok és cukrot kéregetnek, azért filmes szempontból felkészülhetek erre az egyébként így is úgy is munkaszüneti napnak számító eseményre. Illetve szeretnék gratulálni magamnak, hogy egyéb teendőim mellett sikerült rekordot is döntenem, ugyanis ebben a hónapban ez a 48. bejegyzésem, ezelőtt ugye 43 volt a havi rekordom. Kedvem semmi nem szegi, remélem a következő eseménydús hónapban is (új xpress csomag könyvekkel is, főiskolai beadandók, vizsgák, több munka) fel tudom tölteni hasonló iramban a blogot hírekkel. A lenti kép pedig bizonyára többeknek tetszik, ráadásul több is van ott, ahonnan ő jött. Klipp a képre és elvezet benneteket oda, ahonnan jött.

Amennyiben ismét nem sikerülne a klikkesedés, úgy alternatív megoldásként erre a kijelölt szövegre kattintva is eljuthatunk a kívánt helyszínre.

Címkék: halloween predator

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr271489260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása